donderdag 28 september 2017

HARTENLUST HEEFT GOUDEN SCHOOLKANTINE SCHAAL 2017

De Hartenlustmavo heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2017 van het Voedingscentrum verdiend. Hiermee wordt officieel bevestigd dat onze schoolkantine gezond is ingericht.

Wij hebben er hard aan gewerkt om de kantine gezonder te maken: een gezonde uitstraling en een gezonder aanbod staan centraal in onze gezonde schoolkantine. Het oog van leerlingen valt meteen op de keuze in gezonde broodjes, groente en fruit en er is altijd water beschikbaar. De leerlingen zijn blij met dit aanbod, dat hen verleidt om gezonder te kiezen.

De school heeft de kantine gezonder gemaakt aan de hand van de Richtlijnen Gezondere Kantines. Dat is een langlopend project van het Voedingscentrum. Het doel is een gezonder voedingsaanbod op vo- en mbo-scholen.

Voor meer informatie: www.voedingscentrum.nl/gezondeschoolkantine