Nieuws

woensdag 16 mei 2018

DIRECTEUR S. STEENMAN-LOGTENBERG NEEMT AFSCHEID VAN DE HARTENLUST

Aan het eind van dit schooljaar neemt directeur Serge Steenman-Logtenberg afscheid van De Hartenlust. Hij maakt een overstap naar CVO ’t Gooi in Hilversum waar hij directeur wordt van het Hilfertsheem College en College de Opmaat. De komende tijd nemen we voor De Hartenlust zorgvuldig de tijd voor het zoeken naar de beste invulling van het schoolleiderschap.

Over de redenen voor zijn vertrek zegt Serge: ‘De Hartenlust is echt een fantastische school waar ik de afgelopen jaren met heel veel plezier heb gewerkt. Dat kwam vooral door de fijne samenwerking met de bevlogen collega’s, het contact met de leerlingen en de prettige sfeer op de school. Voor mij kwam deze baan echter als een mooie, nieuwe uitdaging en volgende stap in mijn loopbaan. Bovendien is mijn nieuwe werkomgeving in mijn woonplaats, waardoor ik een betere balans heb tussen werk en privé.’

Serge Steenman-Logtenberg trad in 2014 aan als directeur van De Hartenlust en volgde daarmee Dick Eigenraam op die met pensioen ging. Albert Strijker, bestuursvoorzitter van Dunamare Onderwijsgroep: ‘Serge heeft samen met de schoolleiding en het personeel veel bereikt en de school weer een nieuw gezicht gegeven. Wij zijn onder de indruk van zijn enthousiasme en van de betrokkenheid die hij uitstraalt. We gaan ons de komende tijd zorgvuldig beraden op de koers van school en de benodigde leiding. Tot die tijd hebben wij er het volste vertrouwen in dat de huidige, zeer ervaren schoolleiding goed zal zorgdragen voor het dagelijkse reilen en zeilen van de school.’