De Hartenlust van A-Z

Alles wat je over De Hartenlust moet weten, vind je in deze digitale Schoolgids. In de linkerkolom staat (bijna) alles waar je op De Hartenlust mee te maken kunt krijgen. Wil je meer weten over een bepaald begrip? Kijk dan in de linkerkolom en klik er op.

Lesuitval

De school probeert het uitvallen van lessen tot het minimum te beperken. In geval van lesuitval worden de vrije uren zo veel mogelijk aan het begin of het einde van de dag gezet.

Mocht een lesuitval gedurende de dag onvermijdelijk zijn, dan kunnen de leerlingen terecht in de aula. Zij mogen het schoolterrein in elk geval niet verlaten, met uitzondering van de leerlingen uit leerjaar 4. Enkele keren per jaar vallen er (laatste) uren uit voor een studiemiddag voor de docenten of voor een rapportvergadering.

Zie Magister