De Hartenlustmavo van A-Z

Alles wat je over de Hartenlustmavo moet weten, vind je in deze digitale Schoolgids. In de linkerkolom staat (bijna) alles waar je op de Hartenlustmavo mee te maken kunt krijgen. Wil je meer weten over een bepaald begrip? Kijk dan in de linkerkolom en klik er op.

Magister

Magister is het Latijnse woord voor leider of meester. Op veel scholen, ook op de Hartenlustmavo, is Magister een computersysteem waarmee de gegevens van alle leerlingen worden bijgehouden. Het systeem is toegankelijk via internet. Leerlingen, ouders/verzorgers en docenten kunnen er het rooster, het huiswerk, het verzuim en de behaalde cijfers bekijken.

In Magister is ook een zogenoemde elektronische leeromgeving (ELO) opgenomen. Daarin kunnen leerlingen de studiewijzers en hun opdrachten zien. Via dezelfde weg kunnen zij hun opdrachten ook inleveren.

Klik op Magister om naar genoemd computersysteem te gaan.