De Hartenlust van A-Z

Alles wat je over De Hartenlust moet weten, vind je in deze digitale Schoolgids. In de linkerkolom staat (bijna) alles waar je op De Hartenlust mee te maken kunt krijgen. Wil je meer weten over een bepaald begrip? Kijk dan in de linkerkolom en klik er op.

Schoolboeken

De school stelt gratis boeken beschikbaar. De distributie wordt gedaan door van Dijk. De school geeft aan van Dijk door welke boeken uw kind nodig heeft. Einde zomervakantie worden de boeken u toegestuurd. Aan het eind van het schooljaar moeten de boeken op school bij van Dijk worden ingeleverd. Bij inlevering van beschadigde boeken kunnen kosten in rekening worden gebracht.

De boeken moeten worden gekaft en in een stevige tas worden vervoerd.

De school verkoopt geo-driehoeken, rekenmachines en speciale schriften voor wis-, natuur- en scheikunde. De prijs daarvan is gelijk aan of ligt onder de winkelprijs. Alle leerlingen moeten thuis een atlas en woordenboeken hebben.