Over Hartenlust

Hartenlustmavo: persoonlijk, professioneel, toekomstgericht

De Hartenlustmavo is een kleine, moderne school voor vmbo-t voor maximaal 400 leerlingen in een prachtig, historisch gebouw. Ons bevlogen, professioneel team van medewerkers zet zich, naast uitstekend onderwijs, in voor een prima sfeer. De leerling staat bij ons centraal en alle pijlen zijn op de voorbereiding van een passende carrière gericht.

Naast de cognitieve ontwikkeling van elk kind vinden wij de emotionele ontwikkeling minstens zo belangrijk: IQ en EQ in balans. Om deze reden wordt, door het organiseren van tal van activiteiten, elk kind de ruimte geboden om zijn talenten verder te ontwikkelen.

Wij staan voor:

• een persoonlijke benadering, waarbij wij aandacht hebben voor alles wat zowel leerlingen als medewerkers nodig hebben om goed te kunnen functioneren en het beste uit zichzelf te halen,
  • een professionele werkwijze, waarbij wij streven naar doelmatigheid, efficiënt handelen en waarbij wij reflecteren op ons werk en openstaan voor feedback,
  • een toekomstgerichte instelling, waarmee wij bij de leerlingen 21e-eeuwse vaardigheden ontwikkelen die zij nodig hebben om succesvol te zijn in het vervolgonderwijs en bij het toekomstige beroep.

De belangrijkste waarden die passen bij onze persoonlijke benadering, professionele werkwijze en toekomstgerichte instelling zijn: inlevingsvermogen en hulpvaardigheid, doelmatigheid en deskundigheid, vernieuwingszin en ambitie.

Wilt u meer weten over onze school en ons aanbod? In schoolgids 1, treft u informatie over de dagelijkse gang van zaken aan. Direct contact met ons opnemen is natuurlijk ook mogelijk.

Handtekening 3

serge