procedure aanmelden leerjaar 1

1 . Schooladvies

Alle leerlingen met een schooladvies vmbo-tl of vmbo-tl/havo van hun basisschool kunnen zich aanmelden voor de Hartenlust. Aanmelden kan maar op één school voor voortgezet onderwijs. Dit is uw eerste keuze.

1. Periode van aanmelden

De aanmelddagen zijn tussen 1 en 9 maart 2021. Vanwege de Coronamaatregelen werken we  uitsluitend op afspraak.

3Wat zijn de stappen voor het aanmelden?

1. U vult vóór 9 maart het aanmeldformulier op de site geheel in en verstuurt deze na afloop (druk op de knop onderaan )
    1. U ontvangt van ons kort na ontvangst per mail een link naar een programma, waarin het tijdstip van aanmelden wordt aangegeven. (indien u na 5 werkdagen geen mail hebt ontvangen, verzoeken wij u de school te bellen. Wellicht is er dan iets misgegaan bij het versturen van het formulier)
    1. Op het genoemde tijdstip verwachten we uw zoon/dochter met één ouder.

Naar de afspraak neemt u alstublieft het volgende mee:

• Het “Aanmeldformulier VO”, dat u van de basisschool heeft ontvangen.
  • Een (kopie) van ID van uw zoon/dochter ter verplichte controle van gegevens.
  • Indien van toepassing vragen wij u om alle andere documenten van de basisschool en onderzoeksrapporten ( bijv, dyslexie, dyscalculie, concentratie ed) mee te nemen.

4. Persoonlijk gesprek

Als u voor een goede start van uw zoon of dochter op onze school vooraf een persoonlijk gesprek op prijs stelt of noodzakelijk acht, bent u van harte welkom. U kunt via de administratie een afspraak maken met mevrouw De Jong, teamleider-onderbouw.

Als de gegevens op het aanmeldformulier  daartoe aanleiding geven, kan de afdelingsleider of de zorgcoördinator u ook uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

1. Specifieke Ondersteuning:

Basisscholen nemen contact op met ons als er sprake is van een overdracht via een MDO. De aanmeldprocedure wordt dan bij voorkeur afgerond voor 13 februari 2021.

1. Bijlagen: zie hieronder

Verzoek tot plaatsing (aanmelden) klas 1 voor schooljaar 2021-2022

Formulier is vanaf 8 februari beschikbaar

Schoolreglement

Schooljaar 2020-2021

Klik hier om het huidige schoolreglement te downloaden.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube