De Hartenlust van A-Z

Alles wat je over De Hartenlust moet weten, vind je in deze digitale Schoolgids. In de linkerkolom staat (bijna) alles waar je op De Hartenlust mee te maken kunt krijgen. Wil je meer weten over een bepaald begrip? Kijk dan in de linkerkolom en klik er op.

Communicatie

De presentaties die op de ouderavonden zijn gegeven, maar ook alle documenten die van belang zijn, kunt u gerubriceerd terugvinden in ons downloadcentrum. Klik hiervoor op: downloads.
Alle medewerkers en leerlingen hebben een e-mailadres van de school. Dat is voor medewerkers als volgt opgebouwd:

voorletter.achternaam@hartenlustschool.nl.

Voor leerlingen wordt het e-mailadres als volgt opgebouwd uit de eigennaam en de achternaam:

voornaam.achternaam@hartenlustschool.nl.

Voorvoegsels, bijv. Van der, Van en De, krijgen in alle e-mailadressen een plaats achter de punt en vóór de achternaam.

Wanneer u contact wilt opnemen met een docent, dan treft u onder de knop ‘medewerkers’ elders op deze site alle e-mailadressen van onze medewerkers aan.

De meeste informatie zal digitaal worden verstrekt. Alleen formele zaken worden per post gestuurd.