De Hartenlust van A-Z

Alles wat je over De Hartenlust moet weten, vind je in deze digitale Schoolgids. In de linkerkolom staat (bijna) alles waar je op De Hartenlust mee te maken kunt krijgen. Wil je meer weten over een bepaald begrip? Kijk dan in de linkerkolom en klik er op.

Op De Hartenlust zijn twee interne vertrouwenspersonen werkzaam.
Het zijn de mevrouw J. Schaap (J.Schaap@hartenlustschool.nl) en meneer J. van der Eem (J.vandereem@hartenlustschool.nl).

Zij kunnen worden benaderd bij een klacht over machtsongelijkheid op de werkvloer tussen

• leerlingen onderling of tussen
  • leerling(en) en personeel

Machtsongelijkheid betreft: agressie, geweld en/of intimidatie.

Beide vertrouwenspersonen zullen de betreffende klager of beklaagde ondersteunen bij het oplossen van de lopende klacht. Een interne vertrouwenspersoon heeft geen bemiddelende rol maar geeft advies en informatie over hoe de klacht verder behandeld en opgepakt kan worden.